Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lucrari profesioniste

Ne angajam sa facem interventii de calitate, profesioniste, si in cel mai scurt timp posibil

Piese originale

Reparatiile efectuate de echipele noastre sunt de inalta fiabilitate, cu piese originale, de cea mai buna calitate.

Servicii complete

Oferim servicii complete, fie ca e vorba de interventii minore sau reparatii complexe.

Cine suntem?

Alo-Man va ofera service rapid si de calitate pentru toate marcile de masini de spalat.
Prin folosirea de piese originale si tehnicieni calificati, garantam calitatea serviciilor executate. Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice defecte si vor folosi numai piese originale pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Pentru masini de spalat inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

De ce sa ne alegeti?


 SUNTEM PASIONATI

Avem o rata crescuta de succes, deoarece suntem pasionati de ceea ce facem si facem tot posibilul sa rezolvam probelemele dificile pe care altii nu le pot rezolva

 SUNTEM CORECTI

Corectitudinea este un cuvant care ne defineste. Respectam clientul si asiguram cea mai optima varianta pentru interventiile efectuate, indiferent ca sunt interventii mici sau proiecte de anvergura.


 AVEM EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu certificari si cursuri, fiind mereu la dispozitia dumneavoastra pentru interventii de calitate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.